A Kísértet segít!

Bármilyen típusú takarításra van is szüksége, mi megoldjuk, hogy minden kosz és szennyeződés láthatatlanná váljon! A Kísértet után csak a csillogó tisztaság marad!

A Kísértet és csapata

Jól képzett takarítási szakembereink és a legmodernebb tisztítóeszközeink és tisztítószereink garantálják a tökéletes tisztaságot!

Környezetbarát tisztaság

Minden általunk végzett takarítási munka legfőbb jellemzője, hogy kizárólag környezetbarát anyagokat használunk az egészségünk megőrzése érdekében!

Takarítási ötletek

Mi a takarítási szakma legújabb újításait és modern törekvéseit naprakészen nyomonkövetjük, hogy a legjobbat nyújthassuk a szolgáltatásunkkal!

Blogbejegyzések

Tavaszi Nagytakarítástavaszi nagytakarítás
Tavasszal a nagytakarítással kisöpörjük a házból a téli kosszal együtt a betegségeket és a nélkülözést, s minden rosszat egyszerre. A tavaszi nagytakarítás tehát szimbolikus és szakrális jellegű tevékenység volt mindig is az emberiség életében. Az otthonunkat, hogy milyen térré varázsoljuk az nagyrészt a benne lakókon múlik. Az otthon elkülönül a külvilágtól és akkor érezzük igazén otthonosan magunk benne, ha a külvilág kaotikus voltával szemben a rendezettség és a tisztaság érzését kelti.

A tavaszi nagytakarítás lépései


tavaszi nagytakarítás
Ily módon az otthonunkban nemcsak megpihenünk, hanem valóban regenerálódunk és feltöltődünk. Ebben van óriási szerepe a tavaszi nagytakarításnak. Azon túl ugyanis, hogy kisöpörjük és kitakarítjuk a téli szennyeződéseket a lakásból, tavasszal egyúttal beengedjük a fényt is. A tavaszi nagytakarítások egyik fontos és gyakran kezdő mozzanata éppen az ablak és függönytisztítás. Az ablakaink tisztasága teszi lehetővé, hogy be jöjjön a házunkba, lakásunkba a fény. Ezért fontos, hogy az ablak tisztításunk valóban hatásos legyen. Természetesen az ablak tisztítás a kevésbé szeretett tevékenységek közé tartozik, de gondoljunk arra, hogy ezzel azt a fényt engedjük be az otthonunkba, ami energiát kölcsönöz nekünk.

A fény és otthonosság érzéséhez, emiatt fontos a függönyöket is megtisztítani, hogy ne csak a fényt, hanem a kellemes tavaszi illatokat is újból érezzük. Télen a gőzből, párából sokat szív magába a függöny anyaga, ezért nehézkessé teszi a szobák, egyéb helyiségek levegőjét is. A tavasszal frissen mosott függöny és a rendszeres szellőztetés, újra üdévé és energikussá tesz köröttük mindent. A tavaszi nagytakarítás így a téli fáradtság egyik fontos ellenszere lesz.

Amikor beárad a fény, akkor folytassuk a tavaszi nagytakarítást


tavaszi nagytakarítás
A beáramló fény teszi azt is lehetővé, hogy sokkal jobban észrevegyük azt, a téli időszakban hol keletkeztek nagyobb szennyeződések a lakásunkban. Hol találhatók olyan koszok, vagy penészedések, amikkel gyorsan le kell számolnunk. A tavaszi nagytakarításban, mint a tavaszi ünnepek jó részén, így húsvétkor is, a vízé lesz a döntő szerep. Amennyiben mindent jól átmosunk, átöblítünk, érdemes a szőnyegeket is ki tisztíttatni ilyenkor, akkor a friss levegő állandóan át fogja járni a lakásunkat, hiszen minden olyan textíliát tisztává tettünk, ami magába szívhatta a téli szennyeződéseket. Mindent jól átmosva és frissé varázsolva, sok-sok fényt engedve be az otthonunkba, újból érezni fogjuk, hogy az otthonunk tere mennyi megnyugvást és erőt kölcsönöz nekünk a külvilág zajával, porával és rohanásával szemben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ezért érdemes hozzánk fordulni!

Rengeteg időt megspórolunk Önnek!

Mi tudjuk a takarítás, mennyire fáradtságos és időtrabló munka. A Kísértet és csapata megszabadítja ettől a tehertől!

Friss tiszta érzés

A Kísértet és csapata után csak a friss és tiszta érzés marad mindenütt a lakásban, irodában, ipari épületekben!

Mindenhonnan árad az otthonosság

A környezetbarát módon tisztává varázsolt terekből, a nyugodt, otthonosság érzése árad, ami kiegyensúlyozotabbá és hatékonyabbá teszi Önt!

Élvezni fogja a látványt, ahogy a kosz eltűnik

Nincs csodálatosabb látvány annál, ahogy a koszos, poros felületek megtisztulnak és minden csillogóvá és szemetgyönyörködtetővé válik!

A blog dizájnt - A kísértet és csapatának készítette: Emil és Társai Kft.

Téma képeinek készítője: richcano. Üzemeltető: Blogger.