A Kísértet segít!

Bármilyen típusú takarításra van is szüksége, mi megoldjuk, hogy minden kosz és szennyeződés láthatatlanná váljon! A Kísértet után csak a csillogó tisztaság marad!

A Kísértet és csapata

Jól képzett takarítási szakembereink és a legmodernebb tisztítóeszközeink és tisztítószereink garantálják a tökéletes tisztaságot!

Környezetbarát tisztaság

Minden általunk végzett takarítási munka legfőbb jellemzője, hogy kizárólag környezetbarát anyagokat használunk az egészségünk megőrzése érdekében!

Takarítási ötletek

Mi a takarítási szakma legújabb újításait és modern törekvéseit naprakészen nyomonkövetjük, hogy a legjobbat nyújthassuk a szolgáltatásunkkal!

Blogbejegyzések

A Kísértet és az Ördög találkozása a Konyhában


A konyha ördögében, a Kísértet és csapata takarít!
A TV2 egyik legújabb reality műsora a Gordon Ramsay  féle, eredeti "Konyha Ördöge" az az Kitchen Nightmares - konyhai rémálmok - magyar verziója. A műsor tematikájának megfelelően Bereznai Tamás séf, a csőd szélén táncoló, lepukkant éttermeket keres fel, hogy  ott pár nap alatt rendet tegyen és elindítsa egy új úton azokat. A rendteremtést, a tisztaságot érzi a legfontosabb feladatának a Kísértet és csapata is, ezért vállaltunk szerepet a műsorban, s így jött létre a Kísértet és az Ördög találkozása a konyhában. 

A konyhában van a legnagyobb szükség a tisztaságra 

 

A konyha ördögében, a Kísértet és csapata takarít!
Vállalatunk az Emil és Társai Kft. támogatóként csatlakozott ehhez a műsorhoz. Mi minden körülmények között nagyon fontosnak érezzük, hogy az emberek egészséges és tiszta környezetben éljenek, ehhez elengedhetetlen a környezetbarát módon végzett takarítás. Ilyen szempontból a lakásokban és otthonokban is az egyik legfontosabb hely a konyha, ahol azokat az étkeket készítjük, amiket megeszünk. Amennyiben olyan szennyeződések és kórokozók maradnak jelen a konyhában, amelyek folyamatosan veszélyeztetik az emberek egészségét, akkor rendkívüli veszélynek van kitéve mindenki.

Sajnos számos helyen tapasztalni ma Magyarországon és sajnos sok étteremben is, hogy egyrészt a tisztaság nem felel meg az elvárásoknak. A konyhák folyamatos tisztán tartása, pedig olyan kihívást jelent, amit nehéz megoldani. Másrészt, ha sikerül is a tisztaságot megtartani, akkor nem feltétlenül biztos, hogy a hely szellemének legmegfelelőbb tisztítószereket használják. A mi alapelvünk, hogy a konyhákban semmilyen körülmények között ne legyenek vegyszerek és olyan eszközökkel takarítsunk, amelyek hatékonysága garantálja a tökéletes, egészségre ártalmatlan tisztaságot.

Mi minden epizódban, amiben részt vettünk ennek a szellemében tettük teljesen tisztává és egészségessé az éttermi konyhákat.

A konyha ördögében, a Kísértet és csapata takarít!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ezért érdemes hozzánk fordulni!

Rengeteg időt megspórolunk Önnek!

Mi tudjuk a takarítás, mennyire fáradtságos és időtrabló munka. A Kísértet és csapata megszabadítja ettől a tehertől!

Friss tiszta érzés

A Kísértet és csapata után csak a friss és tiszta érzés marad mindenütt a lakásban, irodában, ipari épületekben!

Mindenhonnan árad az otthonosság

A környezetbarát módon tisztává varázsolt terekből, a nyugodt, otthonosság érzése árad, ami kiegyensúlyozotabbá és hatékonyabbá teszi Önt!

Élvezni fogja a látványt, ahogy a kosz eltűnik

Nincs csodálatosabb látvány annál, ahogy a koszos, poros felületek megtisztulnak és minden csillogóvá és szemetgyönyörködtetővé válik!

A blog dizájnt - A kísértet és csapatának készítette: Emil és Társai Kft.

Téma képeinek készítője: richcano. Üzemeltető: Blogger.