A Kísértet segít!

Bármilyen típusú takarításra van is szüksége, mi megoldjuk, hogy minden kosz és szennyeződés láthatatlanná váljon! A Kísértet után csak a csillogó tisztaság marad!

A Kísértet és csapata

Jól képzett takarítási szakembereink és a legmodernebb tisztítóeszközeink és tisztítószereink garantálják a tökéletes tisztaságot!

Környezetbarát tisztaság

Minden általunk végzett takarítási munka legfőbb jellemzője, hogy kizárólag környezetbarát anyagokat használunk az egészségünk megőrzése érdekében!

Takarítási ötletek

Mi a takarítási szakma legújabb újításait és modern törekvéseit naprakészen nyomonkövetjük, hogy a legjobbat nyújthassuk a szolgáltatásunkkal!

Blogbejegyzések

Milyen a tisztaság érzése?

A tisztaság kapcsán, sokak emlékében még mindig a hypo szagú folyosók, közlekedők, mosdók rémlenek fel.

A Kísértet és csapata!
Ám ha valaki járt már egy 60-70-es években épült irodában, ahol a takarítással igyekeztek fenntartani  a terek állagát, akkor jól tudja, hogy ez a technológia, nemhogy megmentette a kosztól, hanem konzerválta az épületben azt.

Amennyiben takarítás után bármilyen erős vegyszerszagot érez, egy biztos, hogy nem profik végezték a munkát.

1. Nem megfelelő anyagot használtak a szennyeződésre, a reakció miatt erős a szag!

2. Nem megfelelő arányban hígították  a vegyszert, alapvető kémiai ismeretek nélkül, ma már nincs takarítás.

3. A felület kezelésére nem a megfelelő eszközt használták, így gyakorlatilag a felületbe préselték a szennyeződést és nem eltávolították.

Amennyiben mindezt szeretné elkerülni, s szeretné, hogy a megfelelő felülethez, a megfelelő anyagot, a megfelelő eszközt, a megfelelő mennyiségben használják, akkor valóban teljesen tiszta felületet kapunk és friss illatok töltik be a teret.

 Ne engedje, hogy megsértsék a takarítás e 3 fő szabályát!Munkahelyünk a második otthonunk


Munkahelyi rend és tisztaság!
Amennyiben Ön céget vezet, s ezzel a tapasztalattal szembesül takarítás után, hogy vegyszer szag és nem teljesen tiszta felületek keletkeztek és ez a munkahatékonyságára is rányomja a bélyegét, akkor ideje változtatnia. Ez ugyanis azt jelzi, hogy rengeteg plusz költsége van a takarítással a vállalatának. A takarításra elköltött pénz, pedig még a dolgozói munkájának hatásfokát is 10-15%-al csökkenti. Egy környezetbarát módon, tökéletesen kitakarított térben viszont a munkahatékonyság minimum 20%-al nő, ahogy azt számos felmérés kimutatja.

Ez nem véletlen, hisz az ember alapvető pszichológiai beállítottsága a rendre és a tisztaságra való vágy. Amennyiben ezeket az impulzusokat megkapja a közvetlen környezetétől, akkor minden ember jobban érzi magát és sokkal jobb teljesítményre képes.

Otthonunk tisztasága, lelkiállapotunk kulcsa is


A tökéletes tisztaság!Ezek az alapvetések ugyanakkor nemcsak a munkahelyekre, hanem az otthonainkra is érvényesek.
Amennyiben Ön háziasszony, szintén relatíve sok a takarítási költsége, sőt lehet, hogy szerettei egészségére is veszélyes, amit csinál. S mindezt a legjobb hiszeműen, sok időráfordítással és gondossággal teszi. Azonban a legfőbb probléma ma az, hogy a legtöbb üzletben elérhető tisztítószer, nagyon sok kémiai anyagot tartalmaz. Bármilyen speciális helyen, akár MLM rendszerben forgalmazott termékeket vásárol is, ott pedig az a legnagyobb baj, hogy nem biztos, hogy azok az anyagok, amiket használ éppen alkalmasak, az otthonában található szennyeződések eltávolítására. Lehet éppen, olyan reakciót alkotnak, ami csak kárára van környezetének és családja egészségének.

Otthonába legalább évente egyszer, vagy legalább tavasszal és nyárutón, amikor a legtöbb szennyeződés és kosz halmozódik fel a háztartásokban, kérje a nagytakarításunkat. Minden nagytakarításunk alkalmával, személyes tanácsainkkal segítünk abban, hogy hogyan őrizheti meg otthona tisztaságát. Sőt rendszerint összeállítunk egy az adott helyre szabott tisztítószer csomagot, amivel Ön is elboldogul a következő nagytakarításig.

Otthona és munkahelye tökéletes, egészségtudatos tisztán tartásához mindig kérjen segítséget a Kísértet és csapatától!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ezért érdemes hozzánk fordulni!

Rengeteg időt megspórolunk Önnek!

Mi tudjuk a takarítás, mennyire fáradtságos és időtrabló munka. A Kísértet és csapata megszabadítja ettől a tehertől!

Friss tiszta érzés

A Kísértet és csapata után csak a friss és tiszta érzés marad mindenütt a lakásban, irodában, ipari épületekben!

Mindenhonnan árad az otthonosság

A környezetbarát módon tisztává varázsolt terekből, a nyugodt, otthonosság érzése árad, ami kiegyensúlyozotabbá és hatékonyabbá teszi Önt!

Élvezni fogja a látványt, ahogy a kosz eltűnik

Nincs csodálatosabb látvány annál, ahogy a koszos, poros felületek megtisztulnak és minden csillogóvá és szemetgyönyörködtetővé válik!

A blog dizájnt - A kísértet és csapatának készítette: Emil és Társai Kft.

Téma képeinek készítője: richcano. Üzemeltető: Blogger.