A Kísértet segít!

Bármilyen típusú takarításra van is szüksége, mi megoldjuk, hogy minden kosz és szennyeződés láthatatlanná váljon! A Kísértet után csak a csillogó tisztaság marad!

A Kísértet és csapata

Jól képzett takarítási szakembereink és a legmodernebb tisztítóeszközeink és tisztítószereink garantálják a tökéletes tisztaságot!

Környezetbarát tisztaság

Minden általunk végzett takarítási munka legfőbb jellemzője, hogy kizárólag környezetbarát anyagokat használunk az egészségünk megőrzése érdekében!

Takarítási ötletek

Mi a takarítási szakma legújabb újításait és modern törekvéseit naprakészen nyomonkövetjük, hogy a legjobbat nyújthassuk a szolgáltatásunkkal!

Blogbejegyzések

Az idő, a legfontosabb tényező

Vannak takarítási gondjai, megoldják Emil és Társai!Ez cégünk jelmondata, hisz a takarítás többnyire gond és nyűg minden háztartásban és minden cégnél, irodaházban is erre a területre felvenni munkatársat, ami nem vág bele a fő tevékenységi körünkbe csak plusz költséget jelent.

Egy a takarításban jártas szakértő csapat, viszont ezt a sok fáradtságos időráfordítást mind leveheti a vállunkról. Egyrészt sokkal hatékonyabb lesz a takarítási munka, másrészt az eredmények is sokkal környezetbarátabb, tisztább, a munkavégzésre nézve hatékonyabb, az otthonokban, pedig megnyugtatóbb tereket teremt.

Bármilyen takarítási problémában legyen szó cégekről vagy magánszemélyekről, pontosan, ezért kérjék ingyenes helyszíni felmérésünket! 

Spórolja meg a takarításra szánt időt!

 

A környezet és egészségbarát tisztaság


Lakásokat, irodákat, oktatási intézményeket, de az üveg felületeket is, gyorsan, hatékonyan, környezetbarát módon rendbe rakjuk! Sajnos a boltokban beszerezhető tisztítószerek rengeteg kemikáliát tartalmaznak, ami mind csak szennyezi a közvetlenül környezetünket. Egy igazán, környezetbarát módon megtisztított térben mindenki másképpen érzi magát.

Kérjen segítséget a Kísértettől és csapatától, hogy Ön is megtapasztalja ezt.

Nagyon fontos tudnia, hogy ezzel rengeteg időt és így rengeteg költséget takarít meg!

Ne gondoljon úgy a saját idejére, mint ami könnyen pazarolható! 

Szánja az eddig takarításra fordított időt arra, amiben Ön többletbevételre tud szert tenni, s így sokszorosan megtérül a takarításra fordított idő!

Tegyen próbát profikkal, s környezete is tovább tiszta marad!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ezért érdemes hozzánk fordulni!

Rengeteg időt megspórolunk Önnek!

Mi tudjuk a takarítás, mennyire fáradtságos és időtrabló munka. A Kísértet és csapata megszabadítja ettől a tehertől!

Friss tiszta érzés

A Kísértet és csapata után csak a friss és tiszta érzés marad mindenütt a lakásban, irodában, ipari épületekben!

Mindenhonnan árad az otthonosság

A környezetbarát módon tisztává varázsolt terekből, a nyugodt, otthonosság érzése árad, ami kiegyensúlyozotabbá és hatékonyabbá teszi Önt!

Élvezni fogja a látványt, ahogy a kosz eltűnik

Nincs csodálatosabb látvány annál, ahogy a koszos, poros felületek megtisztulnak és minden csillogóvá és szemetgyönyörködtetővé válik!

A blog dizájnt - A kísértet és csapatának készítette: Emil és Társai Kft.

Téma képeinek készítője: richcano. Üzemeltető: Blogger.